Upoznajte nas.

Omogućujemo vrhunski IT za normalnu cijenu.
Da, moguće je.


Smatramo da tehnologija treba služiti ljudima, ne obratno. Upravo s tom mišlju je osnovan Optimar. Želimo biti vaš partner koji će vaše poslovanje osnažiti modernim tehnologijama i ne mislimo da pritom trebate postati IT stručnjaci. Kada je postavljen kako spada, IT je jednostavan za korištenje.

Mlada smo tvrtka, ali to ne znači da nemamo iskustva. Dapače.

1989.


Razvoj je počeo 1989. godine kada je osnovana Optima Grupa - sistem integrator koji sudjeluje u razvoju informatike od njenih modernih početaka. Do 2003. godine, Optima Grupa je opremila IT najvećih hrvatskih i regionalnih banaka, sudjelovala u izgradnji data centra Hrvatskog Telekoma i A1, pružala napredna informatička rješenja i support kako velikim, tako i manjim regionalnim tvrtkama.  

2004.


2004. godine, Optima Grupa iskoristila je svoje znanje u razvoju data centara i izgradila je Optimu Telekom. Optima Telekom je tvrtka koja je razbila monopol Hrvatskog Telekoma na tržištu fiksne telefonije. Brz i snažan razvoj postavili su Optimu Telekom na poziciju drugog najvećeg pružatelja fiksnih telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj. Na toj poziciji je i danas.    

2015.


I dalje neumorno pratimo trendove u svjetskom IT-ju i potrebe naših korisnika. Kao odgovor na izazove novog doba, 2015. osnovan je Optimar - pružatelj Cloud i Managed IT usluga.

Zajedno, pišemo još jedno poglavlje.

Hvala vam!

Osnovni podaci o tvrtki

Optimar Adria d.o.o 
Martinkovac 112, 51000 Rijeka, HR 
OIB / PDV ID: 57802583362
Temeljni kapital iznosi 740.000,00 HRK i uplaćen je u cijelosti.

Provjerite naše usluge.