Odoo • Image and Text
Omogućujemo vrhunski IT za normalnu cijenu.
Da, moguće je.

Naš timeline


1989.


Razvoj je počeo 1989. godine kada je osnovana Optima Grupa - sistem integrator koji sudjeluje u razvoju informatike od njenih modernih početaka. Do 2003. godine, Optima Grupa je opremila IT najvećih hrvatskih i regionalnih banaka, sudjelovala u izgradnji data centra Hrvatskog Telekoma i A1, pružala napredna informatička rješenja i support kako velikim, tako i manjim regionalnim tvrtkama.  

2004.


2004. godine, Optima Grupa iskoristila je svoje znanje u razvoju data centara i izgradila je Optimu Telekom. Optima Telekom je tvrtka koja je razbila monopol Hrvatskog Telekoma na tržištu fiksne telefonije. Brz i snažan razvoj postavili su Optimu Telekom na poziciju drugog najvećeg pružatelja fiksnih telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj. Na toj poziciji je i danas.    

2015.


I dalje neumorno pratimo trendove u svjetskom IT-ju i potrebe naših korisnika. Kao odgovor na izazove novog doba, 2015. osnovan je Optimar. Kao zamjenu za hardver, pružamo Cloud usluge. Biramo najbolje aplikacije današnjice. I pružamo usluge naših stručnjaka kroz Managed services.

Zajedno, pišemo još jedno poglavlje.

Hvala vam!

Osnovni podaci o tvrtki

Optimar Adria d.o.o 
Martinkovac 112, 51000 Rijeka, HR 
OIB / PDV ID: 57802583362
Temeljni kapital iznosi 740.000,00 HRK i uplaćen je u cijelosti.

Javite nam se!