Dizajn rješenja

Odlučili ste ojačati svoj IT. Ovo je prvi korak.

Slažemo rješenje za vas.

Vaše trenutno rješenje nije dobro?
Nacrtajmo novo.Imate poteškoća s postojećom infrastrukturom i želite je unaprijediti? Morate zamijeniti opremu i želite znati opcije? Želite migrirati vaše poslovanje u Cloud, ali ne znate kako početi? Ili razmišljate o novom ERP-u?

Dizajn rješenja je usluga izrade dokumenta plana razvoja vašeg IT-ja s prijedlogom konkretnog rješenja.

Definirajmo vaše ciljeve.

Recite nam što želite.
Mi ćemo vam reći kako to postići.Razgovarajmo. Recite nam koji su vaši trenutni problemi te što želite poboljšati u odnosu na postojeće stanje.

Gdje ste sad?

Kako bismo znali predložiti vaše buduće rješenje
prvo moramo upoznati postojeće.Kako bismo znali raditi unaprijeđenje vašeg sustava moramo upoznati postojeće stanje. Ukoliko imate izrađenu dokumentaciju vašeg sutava - odlično.

Ako nemate, nije problem. Radimo izvid i dokumentiranje.

Prijedlog novog rješenja.

Siguran, pouzdan, ekonomičan .
Predstavljamo vaš novi IT.Na osnovu dobivenih informacija, vaših ciljeva i stanja postojećeg sustava, izrađujemo prijedlog rješenja za vaš IT.

Sastavni dio prijedloga su i ponude za impementaciju i održavanje.

Studija isplativosti.

Je li Cloud isplativiji?
Dajemo odgovor na to pitanje.Vrlo vjerojatno smo vam predložili dio ili cjelokupnu infrastrukturu u Cloudu. To podrazumijeva mjesečnu naknadu umjesto kapitalne investicije u opremu. Zanimat će vas usporedba troška Clouda u odnosu na lokalnu infrastrukturu.

Kada se uspoređuju troškovi, bitno je uzeti sve u obzir (hardver, licence, energija, održavanje...). Na osnovu dokumentacije postojećeg i ponuda za novo rješenje, izrađujemo 10-ogodišnju usporedbu troška lokalne infrastrukture i Clouda. Kako biste imali sve informacije.

Imamo plan? Idemo raditi!

Dizajn rješenja definira ciljeve. Projekt ih ostvaruje.