Odoo • Image and Text

Managed Services

Naša ekipa.
Vama na usluzi.
Povjerite svoj IT nama.
Optimar je prvak Managed usluga.
Reći ćemo vam i zašto.
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo

Optimar Managed Services (OMS) je set usluga koje služe za izgradnju, održavanje, nadzor, sigurnost i izvještavanje IT sustava. Kombinacija su vrhunskih stručnjaka, naprednih alata i posloženih procesa.

Ljudi


Optimar je grupa profesionalaca. Naše dvije glavne karakteristike su: imamo iskustva i uvijek grabimo naprijed. Što to znači za vas? Znači da ćemo znati riješti vaš problem bilo da se radi o starom UNIX serveru ili modernim containerima.

Alati


Softverski alati za upravljanje opremom omogućuju nam da radimo brže, preciznije i pravovremeno. Naši ljudi, osnaženi tim alatima, postaju superjunaci u održavanju i izgradnji vašeg IT-ja.

Procesi


Od samog početka u Optimaru posvećujemo veliku pozornost na procese unutar tvrtke. Zašto? Zato što želimo da vam bude ugodno surađivati s nama. To  znači da vaše probleme riješavamo brzo i da uvijek imate pristup potrebnim informacijama.

Super transparentno.

Uvijek možete provjeriti što radimo
na našem portalu.

Vaš tehnički kontakt dobiti će pristup našem portalu. U njemu može provjeriti svo utrošeno vrijeme, projekte, tickete. Također, može pregledati sve ponude, račune, otpremnice.

Ne skrivamo ništa.