Koronavirus.
Pred poslovanjem je mnoštvo izazova.
Pobijedite ih.

Pred nama je izazovno razdoblje. Prioritet je brinuti o svojem zdravlju i zdravlju ljudi oko nas. Iz tog razloga, nastupile su mjere opreza zbog kojih je normalan rad onemogućen.

Međutim, život ne smije stati.
Za vas donosimo set usluga koje omogućuju rad od kuće. 

Zbog okolnosti, ove usluge nudimo  bez ugovorne obveze . Kada se situacija normalizira i ukoliko usluga više nije potrebna, možete ju ugasiti,

Možete li raditi od kuće?

To više nije opcionalno.
Morate moći.
Odoo • Image and Text

Cloud Desktop

Cloud Desktop je usluga virtualnog računala. Možemo spojiti Cloud Desktop i vaše lokalne servere. Tako dobivate pristup aplikacijama i podacima kroz Cloud Desktop. Njemu možete pristupiti preko web browsera.

Odoo • Image and Text

Cloud Sharing

Trebaju vam podaci koji su sakriveni iza službene mreže ili se nalaze na računalu u tvrtki. Cloud Sharing čini vaše podatke dostunima (i sigurnima) svuda i svugdje kroz jednostavnu aplikaciju.


CommCent

Ostananite u kontaktu s kolegama. CommCent je usluga poslovne telefonije, videopoziva i chata za vaš tim. Morate odraditi videokonferenciju s nekim izvan vaše organizacije? Nema problema.


Udaljeni pristup računalu

Kroz našu uslugu SysCare, pružamo (među ostalim) udaljeni pristup računalu. Super sigurni pristup može biti podešen u danu- a iskustvo rada je kao da sjedite za tim računalom!


Rješenje za Webshop

Trgovine su zatvorene. Neka to ne znači da je vaš posao stao. Kroz Odoo, možemo vam omogućiti izradu vrhunskog Webshopa začas.

Želite znati više o mogućnostima rada od kuće?