Odoo • Image and Text

CommCent

Nemojte tražiti riješenje za telefonsku centralu.
Uzmite komunikacijski centar .

Prvi telefonski razgovor je zabilježen 1876. Prava poslovna telefonija, PBX, razvijen je još davne 1978. Vrijeme je za nešto novo.

CommCent je napredni poslovni komunikacijski centar. Jedinstveno rješenje za komunikaciju vaših djelatnika. Neka komunikacija bude generator vašeg rasta.

Komunicirajte.

Razgovor ima razne oblike.
Vi birate.


Telefon


CommCent je, između ostalog, telefonska centrala. Uključuje mogućnost telefonskih razgovora i naprednih PBX funkcionalnosti. Što se tiče vašeg telekom operatera i brojeva- slobodno zadržite ono što imate. Samo ćemo smanjiti račun.


Videopoziv


Videopozivi i videokonferencije su nužnost današnjeg poslovanja. CommCent je i to. Razgovarajte 1 na 1 ili držite videokonferenciju za puno sudionika.


Chat


Svi koristimo chat programe i znamo koliko je chat zgodan. No, dosad niste imali interno rješenje za chat u vašoj tvrtki? U CommCent je uključen interni chat između vaših djelatnika. Uvijek i svugdje

Na telefonu, laptopu, mobitelu, tabletu, web browseru.
Kako god.


Uvijek možete komunicirati. CommCent dolazi na vaš IP telefon, kao Desktop aplikacija za Windows, Mac, Linux; aplikacija za iOS i Android, kao ekstenzija na Chrome-u i Edge-u. Ako ništa od navedenog ne funkcionira, uvijek možete doći do njega kroz web browser.

Zašto CommCent?

Odoo • Image and Text

Objedinjeno rješenje za komunikaciju

Telefonska centrala s IP telefonima, mobilni operater s VPN-om, aplikacija za chat, aplikacija za videokonferencije, sustav za  livechat na webu...

Želite li sve to objediniti jednim rješenjem?

Odoo • Image and Text

Napredne PBX mogućnosti

Trebate  IVR, transfer poziva, govorna poštu, queue, digitalnu recepciju... CommCent uključuje sve funkcionalnosti napredne telefonske centrale.

Odoo • Image and Text

Manji telefonski račun

Više je razloga zašto:

  • SIP trunk tehnologija  odmah donosi 20% niže cijene telefonskih impulsa

  • Interni pozivi na svim lokacijama su besplatni

  • Besplatna komunikacija s partnerima putem web (video) poziva

  • Geografsko ograničavanje dozvoljenih poziva


Odoo • Image and Text

Integracija

Integrirajte CommCent sa svojim CRM-om, Active Directory-jem, Office 365, imenikom, postojećim IP telefonima.

Odoo • Image and Text

Click to call

Tako mala funkcionalnost koja tako puno znači. CommCent omogućuje da ne prepisujete brojeve s računala u svoj telefon. Samo kliknite na njih.

Odoo • Image and Text

Konferencije bez aplikacije

Kroz CommCent jednostavno komunicirajte sa svojim vanjskim partnerima. Jednostavno im pošaljite link na sastanak i oni se mogu priključiti videokonferenciji kroz web browser. Bez aplikacije, bez korisničkog računa.

Odoo • Image and Text

Live chat na vašem webu

Želite livechat na svojoj web stranici? CommCent ima rješenje integrirano s Wordpressom. Jednostavno dodajte livechat na postojeću stranicu i povećajte svoju prodaju.

Zainteresirani?