Aplikacije

Digitaliziramo vaše poslovanje.

Biramo najbolje svjetske aplikacije koje vam omogućuju da radite brže, automatizirate ponavljajuće poslove i da imate sve konce u svojim rukama. Uz samu funkcionalnost, veliki smo zagovaratelj user-friendly aplikacija s lijepim sučeljima. Zato su sve aplikacije u našoj zbirci takve.

Aplikacije implementiramo te vas educiramo za rad. Naši stručnjaci uvijek mogu customizirati aplikacije za vaše potrebe. Sve u cilju toga da vam omogućimo maksimalnu efikasnost.

Optimar Aplikacije


Odoo

Odoo je kompletan ERP sustav koji ćete obožavati. Njegovih 40+ modula pokriva sve vaše poslovne procese- od CRM-a i prodaje, preko proizvodnje i skladišta pa sve do integriranog webshopa i marketing alata.

Dopustite da vas iznenadimo koliko možemo olakšati vaše poslovanje.

Saznajte više

Syscare

Syscare je objedinjeni sustav za upravljanje vašom IT opremom. Iz jednog sučelja nadzirite sva svoja računala, servere, mrežne uređaje.

Osim nadzora, tu je i security, management, update, ticketing, reporting. Sve u jednom.


Saznajte više

Microsoft 365

Office alate svi dobro poznaju. Međutim, Microsoft 365 je više od samog Office-a.

Zajedno ćemo pronaći pravi M365 plan za vas i omogućiti vam da ga iskorisite do kraja.

Saznajte više

3CX

Nekada su telefonske centrale bile rezervirane samo za velike tvrtke i bile su bazične. 3CX to nije. Uključuje videokonferencije, chat, korištenje na smartphone-u ili računalu, integraciju s CRM-om...

Poslovna telefonija nije samo telefon na stolu. Uz 3CX, ona postaje vaše oružje u poslovnom svijetu. 

Saznajte više